MÖEK

Möek és la formació barcelonina que signa Manolo López, contrabaixista i multiinstrumentista de dilatada trajectòria que descobrim ara com a compositor amb un sorprenent primer treball en solitari que du per nom Històries Mínimes. Aquest treball és el fruit de la diversitat i la riquesa d'universos musicals que l'autor ha conegut al llarg de la seva carrera, reflexa aquest recorregut per sonoritats sovint de fortes arrels. Com un infant que comença a pintar amb tots els colors per primera vegada, desplega la paleta d'elements al seu abast i en fa filigranes amb llibertat i subtilesa, transformant aquestes arrels amb visió contemporània sense cap mena de por al tradicionalisme.

Manolo López

Manolo López

Compositor, contrabaixista i multiinstrumentista amb una llarga trajectòria professional que ara crea el seu projecte personal, Moëk. Al llarg de la seva carrera ha format part de diverses formacions i universos sonors molt particulars; música sefardí, bereber, de Mali, Algèria, Turquia o Bulgària... tradicional o contemporània. Totes aquestes inmersions musicals són ara la font de saviesa i recursos per a les seves pròpies composicions. Entre d'altres, ha estat i/o és membre de l'Orkestina, Taima Tesao, Aman Aman, Peter Kowald, Butch Morris, Agustí Fernández, Mediterràsian Enssemble, Mara Aranda & Solatge, Eybec, Nour, Slainte o Neila Benbey i ha actuat arreu del món amb l´espectacle "Dimonis" dels Comediants.

Anna Belmonte

Anna Belmonte

Saxofonista i cantant, l'Anna Belmonte es forma en el camp de la música clàssica i el jazz. Com a saxofonista es llicencia a l'ESMuC i posteriorment amplia la seva formació a la Musik Akademie Basel (Suïssa). Allà s'especialitza en música contemporània i és becada per l'Alexander Clavel Stiftung i la Musik Akademie. Fa gires internacionals a Eslovènia, Àustria i Suïssa amb el seu Ensemble AvantGardames, així com l'Ensemble del màster i estrena obres de compositors com Eun-Ji Lee, Camilo Méndez i Bill Dougherty, entre d'altres.També treballa estretament amb els compositors Thomas Kessler, Chaya Chernowin i Peter Ablinger. Com a cantant, aprofundeix en la tècnica vocal clàssica amb Natasha Tupin i participa de l'activitat concertística del Cor de Cambra ARSinNOVA com a membre i solista, col·laborant amb el cor Lieder Camera en diverses ocasions. En el món del jazz, es forma amb Ana Finger i Ann Malcom, passant pel Taller de Músics i s'interessa en la improvisació vocal. Músic inquiet, cuirós i eclèctic, el seu repertori abarca des d'obres de l'Edat Mitjana fins al segle XXI, tant en música contemporània com en jazz. En l'actualitat és professora de saxo a l'EMM Sant Andreu i l'EMM Eixample.

Més informació a la seva página web

Jesús V. Luna

Jesús V. Luna

Guitarrista autodidacta y enamorat de les steel guitars. Ha format part en els últims anys a projectes como Jan & the electric poets, Pere Espinosa, Jordi Sabat & Jesús Luna, Nuna i Motorzombis entre d´altres.